Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Nincs annál fontosabb, hogy egy hosszú nap után megérkezve otthonunkban egy olyan környezet várjon minket, mely megnyugtat, feltölt, harmóniát sugároz.

Ez az érzés nagyban hozzájárul az életminőségünhöz, aminek megteremtésére zaklatott életvitelünk mellett egyre inkább érdemes figyelmet fordítanunk.

2012 tavaszán érkezett meg az első szállítmány a garázsunkba, amit még csupán ösztöneinkre hallgatva válogattunk össze. A garázst rövid idő alatt kinőttük, így pár hónappal később már egy nagyobb épületet kellett bérelnünk, majd pár évvel ezelőtt sikerült saját tulajdonú raktárba költöznünk. 

Az elműlt 10 évben rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, hogy mely termékek felenek meg leginkább az országunk kontinentális időjárási körülményeinek.

A tapasztalataink és a trendek figyemelembevételével , olyan kültéri kaspó, balkonládavilágító kaspó és kültéri lámpa kollekciót állítunk össze évről évre, mely prémium minőségű termékekből áll, így hosszú távon leli örömét benne az, aki az Atrium Design termékei mellett teszi le a voksát.

Azokra is gondoltunk akik egészen nagy méretű növények, akár fák részére keresnek virágládát, ezért XXL méretű óriás kaspókat is tartunk készleten.

 

Reméljük részesei lehetünk az Ön  harmonikus környezetének.

 

Kellemes tervezgetést, örömteli válogatást kívánunk. 

 

Atrium Design csapata