Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BLOG

Megtévesztően élethű műnövények, agavétól a buxusig
2022. 12. 24. 19:20:13
Megtévesztően élethű műnövények, agavétól a buxusig

Hányszor kaptad már magad azon, hogy összetéveszted a műanyag növényeket az igazival?
Vannak kiváló minőségű művirágok, amik megtévesztően hasonlatosak a valódi növényekhez.

Kültéri kaspók téliesítése
2022. 11. 24. 11:07:11
Kültéri kaspók téliesítése

A kaspók gondozásával kapcsolatosan mindenképpen érdemes kiemelnünk, hogy lehetetlen 100%-osan fagyálló kaspókat gyártani, hiszen köztudott, hogy a megfagyott víz feltöri az acélt, az aszfaltot és a köveket is. Téli időszakban a kaspóban felgyülemlő víz mennyisége nagyban határozza meg a kaspó tartósságát.


 

Öt őszi virág a teraszra
2022. 09. 27. 10:29:44
Öt őszi virág a teraszra
Milyen őszi virág  kerülhet a teraszra? Igen, szerencsére vannak olyan növények, melyek tökéletesen bírják a hűvös időt, és jól is mutatnak. Színpompás, stílusos teraszt hozhatsz létre a következő növényekből. Kombináld őket bátran!
Erre figyelj, mikor balkonládát választasz! 
2022. 09. 19. 14:02:42
Erre figyelj, mikor balkonládát választasz! 

Ha te is úgy gondolod, hogy a balkonokról, teraszokról, erkélyekről nem hiányozhatnak a növények, akkor biztosan az is számít neked,, miben vannak elhelyezve a külterek díszei. Kifinomult ízlésről árulkodik, ha maga a balkonláda is dekoratív, amelyben a szerelemvirág, vagy épp a fűszernövények ékeskednek. 

Atrium Design: A stílusos teraszokért
2022. 09. 01. 09:20:41
Atrium Design: A stílusos teraszokért

Atrium Design, a prémium minőségű és kifinomult stílusú kerti kaspók és balkonládák webáruháza. Hogy mi hogy képzeljük el az elegáns teraszt, és mit teszünk érte? Bejegyzésünkből kiderül.

Mediterrán kaspóba mediterrán növények
2022. 08. 31. 17:12:56
Mediterrán kaspóba mediterrán növények

Fel akarod dobni a teraszod vagy a kerted néhány egzotikus növénnyel? Esetleg az erkélyre szeretnél tengerparti hangulatot varázsolni? Összeszedtünk néhány ötletet, hogy milyen növényt is válassz, ha impozáns kültereket szeretnél!

Nyári kerti lámpa körkép
2022. 07. 28. 10:04:35
Nyári kerti lámpa körkép

A kerti lámpa fontos része lehet otthonunknak, elvégre a kertbe lépve rögtön szemet szúrnak a vendégeknek. Egy jól megválasztott lámpa a kertben vagy teraszon rögtön megadja a ház stílusát, ezért érdemes kerülni a sablonos variációkat.

Egy igazán lélegzetelállító kerti lámpa viszont rögtön azt üzeni a vendégeknek, hogy egy ilyen magával ragadó környezetben csak egy hasonlóan magával ragadó házigazda várhatja a látogatókat.

Mi az a gömblámpa?
2022. 07. 20. 12:56:20
Mi az a gömblámpa?

A gömblámpa egy egyedi hangulattal bíró, stílusos kerti lámpa. Rengeteg lehetőség rejlik benne, hiszen a legegyszerűbb kertet vagy teraszt is sajátos atmoszférájú, stílusos térré alakítja.