Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyári kerti lámpa körkép

Nyári kerti lámpa körkép

A kerti lámpa fontos része lehet otthonunknak, elvégre a kertbe lépve rögtön szemet szúrnak a vendégeknek. Egy jól megválasztott lámpa a kertben vagy teraszon rögtön megadja a ház stílusát, ezért érdemes kerülni a sablonos variációkat.

Egy igazán lélegzetelállító kerti lámpa viszont rögtön azt üzeni a vendégeknek, hogy egy ilyen magával ragadó környezetben csak egy hasonlóan magával ragadó házigazda várhatja a látogatókat.

Romantikus fények

Véget ért egy újabb hét, itt az ideje egy romantikus vacsorának vagy borozásnak. A kert vagy a terasz gyönyörű helyszíne lehet a lazításnak. Ahhoz, hogy igazán meghitt és nyugtató legyen az itt töltött idő, festői fényekre van már csak szükség. A romantika és a jól megválasztott kerti lámpa kéz a kézben járnak.

A Sirocco asztali lámpa fénye alkalomhoz illően változtatható,
így az érzelmes pillanatokhoz és pihenéshez is ideális. Beállíthatod úgy, hogy folyamatos fénnyel világítsa meg a kertet, de romantikus vacsorához gyertyalángot imitáló fényt is választhatsz.

Izzója ráadásul távirányítóval is be- és kikapcsolható, így akár távolról is elő tudod készíteni a fényeket, hogy rögtön olyan hangulat fogadjon, amikor kilépsz a házból, amilyenre vágysz. Ha a terasz asztalára csak egy dolgot raksz, akkor a Sirocco asztali lámpa legyen az!

 

Fényfüzér

A kerti lámpa nem csak lámpa lehet. Itt a fényfüzérek ideje. Ha gyakran tartasz összejöveteleket a kertedben, muszáj varázslatos miliőt teremteni hozzá a fényekkel. Semmi nem teremt jobb körülményeket, mint az olyan kerti lámpák, amelyek mesés fényekkel járulnak hozzá az összejövetel előkelő vagy épp laza karakteréhez.

Az Aurora fényfüzér lámpasora 8 méter hosszan világít meg bármilyen szabadtéri helyszínt. A LED izzók meleg fényükkel olyan légkört teremtenek, amilyenre nincs mindenhol példa.
A lámpabúra
természetes szálakból, a vezeték jutából készült, így természetes hatást keltve olvadnak be a kerti környezetbe, szinte észrevétlenül szórják a fényt.

A fényfüzér működtetése és bekötése rendkívül egyszerű, alig kell rá gondot fordítani. Napelemmel működik, a LED izzók pedig egyszerűen cserélhetőek. Ha füzérre fűzött lámpasorra vágysz, az Aurora fényfüzért keresd!

Úszó gömblámpa a hangulatos éjszakai fürdéshez

Az egyik legkedveltebb nyári programok egyike az éjszakai fürdőzés. Nem véletlen, hogy ahol van medence, ott a kerti partik csúcspontja a vízbeugrás és az éjféli úszóverseny szokott lenni. De ha már az este fénypontja a medence, ahhoz mesés fények dukálnak! 

A Buly úszó gömblámpák a vízen úszva beragyogják a medencét és környékét, a vízről visszaverődő fény csodás árnyalatokat hoz a kertbe. A lámpa fényét egy solar panel biztosítja, hosszabb üzemidőt pedig beépített akkumulátor biztosít.

Ha le akarod nyűgözni a vendégeid, akkor a színhőmérsékletét és a fényerősségét is változtatni tudó gömblámpákat szerezd be, idilli kerti lámpasort rakhatsz ki belőlük! Az alkonyatkapcsolóval is ellátott lámpák a kert elengedhetetlen tartozékai lesznek, nekik köszönhetően érzed majd, hogy olyan környezet vesz Téged körül, amilyet megérdemelsz. Elvégre jár Neked a fény és a csillogás!

 

Ilyen kerti lámpát még nem láttál!

Gondolkoztál már azon, hogy mi lenne, ha a kőtornyok világítanának? Az egymásra pakolt kövek egyébként is lenyűgöző egyensúlyát a fények még méltóságosabbá tennék, a ragyogó fényárról nem is beszélve… 

A Balance 65 kerti lámpa éppen ezt a hatást kelti. Nem csak gyönyörű dekorelem, hanem fényforrás is, amely 65 cm-es magasságával impozáns és megkerülhetetlen dísze lehet a kertnek. Nincsen lámpabúra, ami alól nem találnak ki a bogarak, csak a magasztos, világító kőoszlop. Ha Te is egy semmi mással össze nem hasonlítható kerti lámpára vágysz, akkor ne keress tovább!

 

Világító, napelemes italtartó

A kerti partik központi eleme a hűtő: akár be kell hozzá járni a házba, akár a kertben, teraszon van elhelyezve, a behűtött italok miatt mindenki tudni akarja, hogy hol van. A jéggel, finom borokkal, hűsítő üdítőkkel telerakott italtartó hogyan is tudná jobban felhívni magára a figyelmet, mint fénnyel? 

Ám a Palma 70 napelemes italtartó nem csak azért lesz az összejövetel központi eleme, mert a frissítő innivalókat találjuk benne, hanem azért is, mert a fénye világítja meg a kertet. Sőt, ha táncra perdülnek a vendégek, akkor az állítható fényerősséggel és a változtatható színnel még jobban feldobhatja a hangulatot.
Kevés ennél menőbb kerti lámpát tudunk elképzelni: vagány és modern.

 

Világító kaspó, mint kerti lámpa?

Ha szereted a letisztult, szépen kialakított külső tereket, biztosan Téged is zavar, ha térelválasztók, dekorelemek, kaspók zsúfolják túl a kertet vagy a teraszt. 

Viszont ha a Junco napelemes világító kaspójára
esik a választásod, akkor rengeteg tér marad szabadon, hiszen a 23 cm-es ültetési mélységű, 39 literes ültetési térfogatú kaspóban nem csak virágot tudsz tartani, hanem el tudod választani egymástól a kert különböző részeit, és még világításra is használhatod: kerti lámpa, dekor kaspó, mindezt egyetlen tárggyal!

Sőt, ez utóbbira nem is kell különösebben figyelmet fordítani: az automatán működtethető izzó sötétedéskor bekapcsol, napfelkelte után pedig kikapcsol. Távirányítóval a színhőmérsékletet is állíthatod, így évszakhoz, alkalomhoz illően változtathatod a fényeket. 

A Junco napelemes világító kaspót nemcsak kültéren, beltéren is jól mutat, dizájnos kialakítása bárhol magasabb szintre emelheti házad berendezését! 

Az igazán impozáns kerti lámpa

Talán nehéz elképzelni, de egy állólámpa is lehet stílusos, sőt lehet egyenesen a kert, a terasz vagy a ház legattraktívabb eleme is akár! Csak el kell karanyodni kicsit a klasszikus formától, és az így újragondolt kerti lámpák felé nyitni.

A Fity 160 kültéri lámpa (vagy más néven oszloplámpa) letisztult dizájnnal karaktert ad akár külső-, akár belső tereknek, miközben fénye otthonossá is teszi a házat.

Valódi díszfényként szolgál a Konika 170 kültéri állólámpa is. A klasszikus oszlopforma megbolondítása teszi különlegessé, miközben a LED-cső világításrendszernek hála ez a díszlámpa is teljes magasságában világítja meg környezetét.
 

Nézz szét az Atrium Design kerti lámpái közt, világítsák be a Te kerted is magasztos fények!