Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Atrium Design: A stílusos teraszokért

Atrium Design: A stílusos teraszokért

Atrium Design, a prémium minőségű és kifinomult stílusú kerti kaspók és balkonládák webáruháza. Hogy mi hogy képzeljük el az elegáns teraszt, és mit teszünk érte? Bejegyzésünkből kiderül.

Miért fontos a kert és a terasz?

A legtöbb otthonban felcserélődnek a szerepek: a bent és a kint, és tavasztól-őszig szinte kiköltözünk a szabadba. Az első tavaszi napsugarak megjelenésétől már egyre több időt töltünk kint. Szinte szobaként rendezzük be a teraszt vagy az udvart, sőt, sokan már a grillezésen túllépve komplett kerti konyhát építenek maguknak. Mindegy, hogy kertes házról, vagy társasházi teraszról van szó, minden négyzetmétert kihasználunk.

Gyönyörű és praktikus pergolákkal építjük be ezeket a tereket, és szinte már egy külön szobaként funkcionál a terasz. Minden megvan benne, amit a benti nappalitól elvárnánk. Miért? Mert szeretnénk maximálisan kihasználni a teraszunkat, egy szigetet a városban, egy darab természetet az otthonunkban. 

Ahogy pedig egyre nagyobb szerepet kap a kültér, úgy értékelődik fel design szempontjából ez a talpalatnyi, vagy épp sok-sok talpalatnyi terület. Hiszen meg kell álmodni a stílust, a dekorációt, és persze funkcionális kültéri tereket kell létrehozni. Hiszen nem csak a társalkodás és a főzés szerepét veszi át a kert. A reprezentatív funkció is fókuszba kerül. Kertünk legyen legalább annyira szép és stílusos, mint a lakásunk. Az exteriőr ugyanakkora súlyt kap, mint a belső enteriőr.

Persze mi mással dekorálhatnánk a teraszt, mint gyönyörű kültéri növényekkel, és persze stílusos kaspókkal? Az Átrium Design ebben segít: exkluzív, minőségi kerti kaspókat, virágtartókat és más kültéri dekorelemeket árulunk. A minimalizmus és a modernizmus jegyében válogatjuk össze prémium minőségű termékeinket. Hogy egy letisztult, elegáns otthon méltó, letisztult és elegáns teraszt kapjon. 

 

Prémium kaspók és gyönyörű növények

Egy gyönyörű pálmánál vagy valamilyen időjárásálló, mégis egzotikus és látványos növénynél nincs szebb és méltóbb dekoráció egy teraszra. De persze az összhatás csak a hozzá tartozó kaspóval teljes. Mi ezt adjuk.

Minden termékünket a legújabb trendek alapján választjuk ki. Minden lakberendezési stílushoz a lehető legelegánsabb és legminőségibb kaspókat áruljuk. Kisebb és nagyobb, olykor egész monumentális méretben áruljuk kaspóinkat, hogy a belekerülő növények méretét és fajtáját ne a tartó mérete határozza meg. Majd mi igazodunk!

Legnépszerűbb termékeink közé tartoznak a minimal stílusú, szögletes óriási kaspók, melyek letisztult és modern látványt nyújtanak, így pedig bármilyen modern otthon kertjébe vagy teraszára tökéletesen illenek. Hiszen alapvető lakberendezési szabály, hogy a beltér és a kültér stílusa harmóniában legyen. Egy mediterrán otthonhoz ne építsünk ki modern stílusú kertet, míg egy modern, minimal otthon eleganciája mellé nem illik például a színes, vidám, bohém kerti bútor és kerti dekor: mert túl nagy kontraszt alkotnak, a kültér tompítja a beltér eleganciáját.

Bár tény, hogy egyszerű szögletes szürke vagy fekete, esetleg fehér kaspóink minimalizmusa lehetőséget is ad: bármilyen exteriőrbe beilleszthetőek. De vannak bambuszból font kaspók a természetes stílusú kertekben, a folk skandináv és a bohó stílus elkötelezettjeinek. Ők válasszanak natúr színeket és sok-sok növényt. A márványhatású imperial kaspók exkluzivitást sugallnak, a terrakotta pedig szintén természetes hatást és egy kis mediterrán hangulatot hoz kertünkbe. Nézz szét kerti kaspóink között, hogy megtaláld a kertedbe illő elegáns darabot.


Kerti lámpáink, balkonládáink és más kigészítőink szintén a fenti elvek jegyében kerültek kiválogatásra. Hogy hangulatot és stílust csempésszünk általuk a kertekbe. Ezért ha prémium minőségű kerti kiegészítőket és kaspókat szeretne, keressen minket bátran!