Jó tanácsok

Gömblámpák a kertben

Gömblámpák a kertben Gömblámpák a kertben

A gömblámpa egy egyedi hangulattal bíró, stílusos kerti lámpa. Rengeteg lehetőség rejlik benne, hiszen a legegyszerűbb kertet vagy teraszt is sajátos atmoszférájú, stílusos térré alakítja.

Legyen stílusos a kert

A kert vagy a terasz berendezése nagyon sok figyelmet kap napjaink lakberendezési kultúrájában. Hiszen újabb szerepekkel ruháztuk fel ezeket a tereket. Kültéri nappaliként, olykor kültéri konyhaként is használjuk, kora tavasztól késő őszig az egyik legkiemeltebb életérré válik. Ezért berendezése ugyanúgy alkalmazkodik az új funkciókhoz, például az épített kültéri konyhák kemencével, vagy a kanapés kerti bútorok, szőnyeggel, ma már alapvető elemei lehetnek a terasznak, épített udvarnak.

Ezek az új funkciók a fókuszt is a kinti területre helyezik, ezért a reprezentatív szerep, a stílusos megjelenés legalább annyira számít itt, mint egy nappaliban vagy előszobában. Nem csak a változatos kerti növények felsorakoztatása, de a sokszor lényegtelennek, vagy kifejezetten funkcionálisnak tűnő kiegészítők szerepe is felértékelődik. Ilyen például a kerti lámpa. A letisztult megjelenésű, mégis meghökkentő, stílusos és kreatív gömblámpa egy letisztult és minimal modern térbe is szépen bele tud illeni. Úgy, hogy méltó dekorációja lesz annak. Ütős dekoráció, mely egyszerre kifinomult, modern és kreatív.

Gömblámpáinkról bővebben itt találasz infót.


vissza a Jótanácsok oldalra
Webshop

Webshop

Belépés
Regisztráció

A kosarában 0 tétel van 0 Ft értékben.

Részletes tartalom / Fizetés

Keresés

Fagyálló Az általunk forgalmazott
termékek mindegyike fagyálló.
Könnyű 70%-al könyebb mint
amennyinek látszik.
Garancia Termékeinkre 3 év
garanciát vállalunk.